Skip to main content

ZWANGER ZIJN EN TOCH FIT BLIJVEN…HOE DOE IK DAT?

Afvallen moet niet je focus zijn

Van zodra je zwanger bent bereid je lichaam zich voor om een vruchtje groot te brengen en in een latere fase borstvoeding te geven. Je lichaam moet dus echt letterlijk voedselvoorraden aanmaken voor je baby. Bijkomen is dus heel normaal. Dit kan echter op een gezonde manier.Veel vrouwen denken vaak niet aan sporten omdat het toch geen gewenst effect heeft.
“we komen toch bij” of “Ik werk er wel aan na de bevalling” etc. Echter weten veel vrouwen niet dat naast een tal van voordelen voor jezelf, trainen tijdens de zwangerschap ook voordelen heeft voor je baby!

Meer weten? Download dan mijn E-book!

Over Joni

Joni en ik, we go way back! We leerden elkaar kennen toen we nog heel jong waren, onze papa’s speelde samen zaalvoetbal op hoog niveau – sport en coaching, daar zijn we met opgegroeid! Na haar middelbare studie “gezondheid en welzijnswetenschappen” besliste Joni eerst een andere weg in te slaan, namelijk Interieurarchitectuur. Echter werd snel duidelijk dat deze job niet haar passie was – met veel stress en een burn out als gevolg.

Vanaf toen besliste ze dat haar mentale en lichamelijke gezondheid prioriteit moesten worden en ging ze actief opzoek hoe dit te verbeteren, hoe dat immuunsysteem verbetert kon worden, niet alleen op gebied van sport, voeding en de nodige vitaminen, ook vooral op gebied van mentale gezondheid. Want als het in je hoofd niet goed zit, zit het ook zelden goed in je lichaam! Haar eigen traject wil ze graag delen met andere en zo ook andere helpen naar een betere levensstijl.

Aan jezelf werken is een leerschool voor de rest van je leven. Elke dag leer je bij. En dit gaat nu eenmaal makkelijker met een goede omgeving en een goede, professionele begeleiding.

Joni is een echte aanwinst voor het FBC Team! Na tal van opleidingen en extra cursussen is zij ook onze confidence & mental health coach. Bovendien heeft zij ook een opleiding “training en coaching tijdens en na de zwangerschap”.

Joni zal actief deel uit maken van jullie traject en haar verworven kennis en tips delen tijdens jullie traject. Zij is er voor dat (digitale) duwtje in de rug en helpt jullie bepaalde gewoontes af- en aan te leren en vol te houden in moeilijkere tijden!