Skip to main content

Welke resultaten kan je verwachten?

Kelly (33 jaar)

Dit is Kelly, mama van 3 kindjes. Voor ze begon met het FitByCharro programma, was ze op zichzelf al wat kilo’s verloren! Als je veel gewicht verliest zonder te sporten loop je het risico dat alles wat “papperig” wordt. Dus zijn we begonnen met intensieve krachttraining op Kelly haar niveau. Ze verloor op 1 sessie van 3 maanden 6,6 kilogram.

Ook de centimeters waren niet mis:

Taille: -7cm
Heupen: -10cm
Billen: -3cm
Armen: -4cm

Sonja (57 jaar)

Sonja had zeker en vast geen overgewicht toen ze aan dit avontuur begon. Als mama & grootmoeder van 3 kleindochters heeft ze zeker haar dagelijkse beweging! Toch vond ze dat alles een beetje “strakker” mocht. Doordat haar dochter Kelly al eens een sessie bij me had gevolgd, kwam ze bij mij terecht. Sonja’s voeding zat zeker al in de goede richting dus er waren maar enkele kleine aanpassingen. Ook haar conditie was al bovengemiddeld! We hebben ons voornamelijk gefocust op krachttraining met dit als resultaat!

Ook de centimeters waren niet mis:

Taille: -7cm
Heupen: -10cm
Billen: -3cm
Armen: -4cm

Ruby (24 jaar)

Dit is Ruby. Best een grappig verhaal, Ruby is mijn buurvrouw. Ze had zich al ingeschreven voor ik was verhuisd dus het was een verrassing! Ruby had best wel wat overgewicht. We zijn er meteen ingevlogen met een combinatie van krachttraining en conditietraining! Tijdens haar sessie is Ruby 2x op vakantie geweest. Waarvan één keer voor 2 weken naar Thailand (vandaar dat knappe kleurtje)! Sommigen hebben bang dat ze hun dieet niet gaan volhouden op vakantie. Ruby is het bewijs dat dit wel kan, ze was zelfs nog een extra 2kg afgevallen na haar vakantie!

Ook de centimeters waren niet mis:

Taille: -7cm
Heupen: -10cm
Billen: -3cm
Armen: -4cm

Aimee (72 jaar)

Ontmoet Aimee! Aimee is 72 jaar en helemaal fit!
Voor Aimee begon met het FitByCharro coaching programma had ze wel eens last van gewrichtspijnen en een slechte conditie. Uiteraard zegt iedereen “dat is omdat je een dagje ouder wordt”. Dit ga ik niet tegenspreken, maar het betekent niet dat je het niet kan tegen gaan! Aimee at de typische Belgische kost, vaak brood en aardappelen. We hebben dit meteen aangepast. Vaak wandelde ze wel wat afstanden, zoals aan de zee! Maar onderweg was het vaak eventjes stoppen wegens last van de knieën of de ademhaling.

Ook de centimeters waren niet mis:

Taille: -7cm
Heupen: -10cm
Billen: -3cm
Armen: -4cm
Naam(Vereist)

Wil je graag een afspraak maken?

Vul het formulier in en vertel ons jouw beschikbaarheden:

Wanneer kan je komen sporten? In de week overdag, avonden of weekends. Dan checken wij de eerstvolgende beschikbare datum om te starten!

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie!