Skip to main content

MEET THE TEAM

Charro

Net zoals jullie weet ik alles over de moeilijkheden die je ervaart met je gewicht. Ik ben opgegroeid in een sportclub en was dag in dag uit bezig met sport. Tot mijn 18 jaar kwam ik dan ook nooit iets bij. Ik at alles wat ik wou.

Ik sportte misschien wel veel, maar ik was nooit bewust bezig met mijn voeding. Plots van de ene op de andere dag kon ik niet meer eten wat ik wou en kwam ik heel wat kilo’s bij. Ik voelde me niet meer goed in mijn vel en ik toonde mijn lichaam niet meer aan mijn familie en vriendinnen. Ik verstopte het achter oversized sweaters en losse kleedjes. Mijn zelfvertrouwen was weg en ik had geen energie meer om leuke dingen te doen.

Een paar jaar geleden was de maat vol en besloot ik om hier verandering in te brengen. Na heel wat vallen en opstaan lukte het me om een programma op poten te zetten dat resultaten boekt. Om andere vrouwen te helpen met het terugwinnen van hun zelfvertrouwen stampte ik Fit by Charro uit de grond.

Wil jij graag vermageren op een snelle en gezonde manier?

Joni

Joni en ik, we go way back! We leerden elkaar kennen toen we nog heel jong waren, onze papa’s speelde samen zaalvoetbal op hoog niveau – sport en coaching, daar zijn we met opgegroeid! Na haar middelbare studie “gezondheid en welzijnswetenschappen” besliste Joni eerst een andere weg in te slaan, namelijk Interieurarchitectuur. Echter werd snel duidelijk dat deze job niet haar passie was – met veel stress en een burn out als gevolg.

Vanaf toen besliste ze dat haar mentale en lichamelijke gezondheid prioriteit moesten worden en ging ze actief opzoek hoe dit te verbeteren, hoe dat immuunsysteem verbetert kon worden, niet alleen op gebied van sport, voeding en de nodige vitaminen, ook vooral op gebied van mentale gezondheid. Want als het in je hoofd niet goed zit, zit het ook zelden goed in je lichaam! Haar eigen traject wil ze graag delen met anderen en zo ook anderen helpen naar een betere levensstijl.

Aan jezelf werken is een leerschool voor de rest van je leven. Elke dag leer je bij. En dit gaat nu eenmaal makkelijker met een goede omgeving en een goede, professionele begeleiding.

Joni is een echte aanwinst voor het FBC Team! Na tal van opleidingen en extra cursussen is zij ook onze confidence & mental health coach. Bovendien heeft zij ook een opleiding “training en coaching tijdens en na de zwangerschap”.

Joni zal actief deel uit maken van jullie traject en haar verworven kennis en tips delen tijdens jullie traject. Zij is er voor dat (digitale) duwtje in de rug en helpt jullie bepaalde gewoontes af- en aan te leren en vol te houden in moeilijkere tijden!