Beveiligde Betalingen

Sluit je aan bij “Forever Fit” met Charro,
blijf voor eens en altijd op doel en word nog fitter.

Nieuwe workouts, nieuw voedingsschema en nog steeds 24/7 toegang tot jouw online
personal coach.

3 maanden coaching:

€149

per maand

6 maanden coaching:

€99

per maand

Bespaar 33%

12 maanden coaching:

€79

per maand

Bespaar 47%

WAAROM FIT BLIJVEN, EN WAAROM MET FIT BY CHARRO?

Als je dit leest: gefeliciteerd! Je bent een van de vrouwen die de afgelopen maanden met Charro heeft gewerkt en jouw doel voor gewichtsverlies met succes heeft bereikt. Super gedaan!

Als je zo ver bent gekomen, heb je de effectiviteit van de FitByCharro-programma’s al ervaren, waardoor je geld bespaart op coaches, fitness abonnementen en extra voedingsschema’s.

Dit betekent dat je je beter voelt, gezondere voeding eet en met meer zelfvertrouwen door het leven gaat. Om nog maar te zwijgen van de algemene positieve impact op jouw persoonlijk en professioneel leven.

Je weet waarschijnlijk ook dat de meeste vrouwen de neiging hebben om terug te vallen nadat ze succesvol zijn afgevallen en fit geworden zijn vanwege verschillende factoren, zoals veranderingen in levensstijl, stress of problemen bij het volhouden van lange termijn gewoonten.

Om ervoor te zorgen dat jou dit niet overkomt, introduceren wij het Forever Fit Programma. Waarom lid worden en hoe is het anders?

Allereerst is het essentieel om te weten dat het vasthouden aan wat al werkt je een veel betere kans op succes geeft – in tegenstelling tot iets volledig nieuws proberen. De kans is veel groter dat gewoonten blijven hangen als ze voortbouwen op wat je al regelmatig doet.

Ten tweede: door een nieuwe reeks richtlijnen die minder streng zijn alsook nieuwe workouts en recepten en het blijvend contact met een coach kan jij voor eens en altijd fit blijven!

Zo kun je jarenlang een gezond en zelfverzekerd leven leiden. En dit kan ook invloed hebben op jouw naasten, omdat onze omgeving vaak in onze voetsporen treedt.

Of het nu het doel is om jouw gewicht te behouden, je energie een boost te geven of gewoon goed te leven: nu deelnemen aan het Forever Fit-programma is een fantastische manier om op de lange termijn gezond, fit en zelfverzekerd te blijven.

Laten we het Forever Fit Programma samenvatten…

Werk samen met Charro

Krijg toegang tot een nieuw programma en blijf samenwerken met Charro, zodat je fit kunt blijven terwijl je jezelf blijft uitdagen.

Krijg nieuwe workouts

Daag jezelf uit met nieuwe workouts (zes fasen met oefeningen die elks 2 weken duren). Bovendien passen wij je training aan aan je doel.

Krijg een nieuw voedingsschema

Ontdek een geheel nieuwe reeks voedingsrichtlijnen (en 80 nieuwe recepten) die nog minder ‘streng’ zijn dan die voor gewichtsverlies, maar die jouw gewicht jarenlang zullen behouden.

Bonus

Betaal de prijs in 1x wanneer je je aansluit bij het Forever Fit-programma en wij sturen je gratis een doos met 180 zakjes (2 g) 100% pure groene thee van Premiumkwaliteit ter waarde van €45,00.

Wat krijg je en hoe verschilt het van het FitByCharro online afslankprogramma?

1. Blijf in die ondersteundende omgeving om zo een terugval of een jojo- effect te voorkomen.

 • We passen je programma aan aan jouw specifieke doelen.
 • Blijf wegen, meten en ‘voor en na’-foto’s maken en behoud zo het overzicht van je traject. Focus je op het behouden van je resultaat en het fitter en strakker worden.
 • Behoud toegang tot de privé Facebook-groep en blijf in contact met de andere dames.

2. Blijf in contact met ons team en jouw coach, 24/7.

 • Je kan dagelijks vragen stellen.
 • Je zal een nieuwe trackingsheet krijgen waar je continu zaken in kan plaatsen.
 • Wekelijkse check-ins (stok achter de deur!) om jouw voortgang in kaart te brengen.

3. Een compleet nieuw plan om je gewicht en vitaliteit te behouden.

 • Maak kennis met een compleet nieuw voedingsplan dat minder ‘streng’ is dan het voedingsplan dat je tot nu toe gebruikte, maar wel zeer effectief is in het behouden van jouw gewicht en conditie.
 • Ontdek onze 80 nieuwe recepten, minder ‘streng’ dan die voor gewichtsverlies, om als geen ander op gewicht te blijven – 20 voor het ontbijt, 30 voor de lunch en 30 voor het avondeten.
 • Vegetarische opties – intoleranties & allergieën zijn geen probleem.
 • BONUS: Behoud toegang tot alle oude recepten voor ontbijt, lunch en diner , waardoor je geen energie hoeft te verspillen aan het nadenken over maaltijden. Krijg toegang tot een uitgebreide ‘Do’s & Don’ts’ lijst voor alle voedingsmiddelen en dranken.

4. Nieuwe trainingen om je gewicht en vitaliteit te behouden.

 • Ga verder met je oefeningen waar je gebleven was of bouw sneller op. Daag jezelf uit.
 • Pas je trainingen aan je eigen ritme en omgeving aan, of dit nu thuis is, of in de fitness.
 • 6 nieuwe fasen zullen beschikbaar zijn in de app.

Voor wie is dit voorstel bedoeld?

 • Het is alleen voor vrouwen die al met Charro hebben gewerkt en nog meer met haar willen samenwerken.
 • Voor vrouwen die jarenlang fit willen blijven.
 • Voor vrouwen die zichzelf willen uitdagen voor meer vitaliteit.
 • Voor vrouwen die willen blijven doen wat werkt zonder een jojo- effect of een terugval.
 • Het is voor vrouwen die blijvend toegang willen hebben tot een persoonlijke coach, verschillende workouts en een hele reeks nieuwe en gezonde recepten en dit allemaal voor een hele aantrekkelijke prijs.

Speciale bonus: gratis doos thee.

Als je besluit om je nu in te schrijven voor het Forever Fit programma en je in 1x betaalt ipv maandelijks, sturen wij, zonder extra kosten, een doos mee met 180 zakjes 100% pure Premium Quality groene thee ter waarde van € 45.

Samengevat:
Als je deelneemt aan het Forever Fit programma…

…behoud je je doelgewicht, werken we ook op het extra verstevigen door de nieuwe oefeningen en krijg je toegang tot een nieuw voedingsschema (+80 nieuwe recepten daarbovenop) dat nog veel minder streng is dan die voor gewichtsverlies. Bovendien behoud je de toegang tot ons team van coaches, de ‘Tracking Sheet’ en de privé Facebook-groep. Zo blijf jij ook in de toekomst helemaal fit!

Doe mee met het Forever Fit-programma en krijg:

3 maanden coaching:

€149

per maand

6 maanden coaching:

€99

per maand

Bespaar 33%

12 maanden coaching:

€79

per maand

Bespaar 47%

Over Charro Pyl:

Voor haar twintigste had ze nooit problemen gehad met haar gewicht. Integendeel, ze at alles wat ze wilde maar daar kwam verandering in.

Ongeveer 8 jaar geleden begon ze veel bij te komen door, zoals ze het nu beschrijft, te veel ongezond eten. Plotseling voelde ze zich zo ongelukkig en onzeker dat ze haar lichaam begon te verbergen achter oversized truien en losse kleedjes…

Haar zelfvertrouwen was weg en ze had geen energie meer om leuke (en sociale) dingen te doen. Het was een zware en eenzame tijd voor haar.

Op een dag besloot ze daar echt iets aan te doen. Het was in het begin niet gemakkelijk, maar ze wilde niet terug naar oude slechte gewoonten (en de daarbij horende gevoelens).

Ze begon regelmatig te trainen en ook op haar voeding te letten (niets al te geks, alleen hier en daar kleine aanpassingen). Om zichzelf te motiveren, deelde ze haar ervaring op social media.

Tot haar verbazing bleken haar resultaten niet onopgemerkt te zijn gebleven. Ze kreeg honderden berichten van vrouwen die haar vroegen hoe ze kon afvallen en of ze hen kon helpen – en dat deed ze ook door haar programma te maken.

Vandaag is Charro Pyl personal trainer, een auteur van 3 e-boeken, enkele tientallen video’s en wordt ze gevolgd op social media door meer dan 51.000 vrouwen in België en Nederland. Daarnaast hielp haar programma meer dan 7000 vrouwen om met succes af ​​te vallen.

FAQ

Kan iedereen van deze aanbieding profiteren?

Nee, dit voorstel is exclusief voor vrouwen die eerder met Charro hebben gewerkt en hun doelstellingen voor gewichtsverlies al hebben bereikt.

Waarom is het de moeite waard om lid te worden van Forever Fit?

Je hebt al deelgenomen aan het FitByCharro-programma, dus je weet waarschijnlijk dat het echt werkt en je geld kan besparen op coaches, sportscholen en speciale maaltijdplannen.

Forever Fit betekent ook nieuwe trainingen namelijk zes fasen van elk twee weken of een volledige workout op maat.
Daarnaast zijn er 80 nog minder strikte recepten voor het behouden van gewicht en vitaliteit, waaronder 20 voor het ontbijt, 30 voor de lunch en 30 voor het avondeten.

Je behoudt ook de toegang tot ons team van coaches, je krijgt een nieuwe ’trackingsheet’ en de toegang tot onze besloten Facebook-groep blijft.

En wat je niet mag vergeten: Jij kiest de gezonde weg voor de rest van je leven. Je bent zo een perfect voorbeeld voor andere dames!

Kan ik mij nu inschrijven voor het Forever Fit programma en later starten?

Ja, je hoeft niet meteen te beginnen, maar we raden je wel aan om dit zo snel mogelijk te doen om een terugval te vermijden en jouw momentum te behouden.

Kan ik het Forever Fit programma na de eerste of tweede maand opzeggen?

Nee, je krijgt toegang tot al het materiaal in de eerste maand van het programma. Je kunt het programma daarom niet na 30 of 60 dagen opzeggen.

Wie kan 180 zakjes (2 g) 100% pure groene thee van topkwaliteit krijgen?

Iedereen die besluit het programma voort te zetten en er bij aanvang de volledige prijs voor te betalen in plaats van maandelijkse betalingen, krijgt een doos Premium Quality groene thee.

Ik heb meer vragen, wat nu?

Je mag ons altijd contacteren via email charro@fitbycharro.com, of via Instagram/Facebook messenger!