7 meest voorkomende voedingsfouten die ervoor zorgen dat je niet afvalt en hoe je het wel moet doen.

Gratis webinar begint over:

Tijdens deze gratis training:

  1. Je ontdekt de 7 meest voorkomende voedingsfouten die je ervan weerhouden om effectief af te vallen.
  2. Je ontdekt hoe je eenvoudig en snel kan mealpreppen om terug gezonder te leven en je zelfvertrouwen terug te krijgen.
  3. Je neemt deel aan de “vraag mij alles” sessie zodat ik al je vragen kan beantwoorden.
  4. Je krijgt een speciale aanbieding die enkel verkrijgbaar is voor de deelnemers van de webinar.
  5. BONUS: Neem deel aan mijn challenge and maak kans om mijn online programma te winnen.

Datum: 18.09.2022
Starttijd: 20:00u
Beschikbare plaatsen: 986/1000

Heb je je ooit afgevraagd waarom sommige vrouwen gemakkelijk en zonder jojo-effect afvallen en waarom sommige vrouwen zichzelf uithongeren, veel sporten en toch niet fit kunnen zijn?

Waarom kunnen sommige vrouwen zich eindelijk goed voelen en terug vol zelfvertrouwen door het leven gaan, terwijl anderen op hetzelfde gewicht blijven zitten? Het antwoord is simpel: het komt door hun calorietekort, wat simpelweg betekent dat je meer calorieën verbrandt dan je opneemt.

Het belangrijkste om te veranderen is wat en hoeveel je eet. Je moet weten welke ingrediënten je moet gebruiken en welke je vaker moet vermijden, zodat een calorietekort vanzelfsprekend wordt. Vooral als je geen zin hebt in rare ingrediënten of van die speciale dieetvoeding en geen tijd hebt om lang in de keuken door te brengen vanwege je job of persoonlijke verplichtingen.

Als je dit wilt weten, moet je zeker naar mijn gratis online training komen “7 meest voorkomende voedingsfouten die je ervan weerhouden om af te vallen” en hoe je het tij kan doen keren om je eindelijk gezonder en zelfzeker te voelen!

Hier zijn enkele van de 5100 resultaten die ik de afgelopen 7 jaar heb helpen bereiken.

Agenda
(het duurt ongeveer 1 uur):

 

Onderwerp: 7 meest voorkomende voedingsfouten die je ervan weerhouden om af te vallen en hoe je het wel moet doen:

  1. Korte introductie (5 minuten)
  2. Presentatie (30-35 minuten)
  3. Speciale aanbieding (5 minuten)
  4. Aankondiging van onze “1 day challenge” winnaar (5 minuten).
  5. Q&A (zolang deelnemers vragen hebben)

Over Charro Pyl:

Voor haar 18 jaar had ze nooit problemen gehad met haar gewicht. Integendeel, ze kon alles eten wat ze wilde maar daar kwam verandering in.

Ongeveer 7 jaar geleden begon ze veel bij te komen door, zoals ze het nu beschrijft, te veel ongezond eten. Plotseling voelde ze zich zo ongelukkig en onzeker dat ze haar lichaam begon te verbergen achter oversized truien en losse kleedjes… Haar zelfvertrouwen was weg en ze had geen energie meer om leuke (en sociale) dingen te doen. Het was een zware en eenzame tijd voor haar.

Op een dag besloot ze daar echt iets aan te doen. Het was in het begin niet gemakkelijk, maar ze wilde niet terug naar oude slechte gewoonten (en de daarbij horende gevoelens). Ze begon regelmatig te trainen en ook op haar voeding te letten (niets al te geks, alleen hier en daar kleine aanpassingen). Om zichzelf te motiveren, deelde ze haar ervaring op social media.

Tot haar verbazing bleken haar resultaten niet onopgemerkt te zijn gebleven. Ze kreeg honderden berichten van vrouwen die haar vroegen hoe ze kon afvallen en of ze hen kon helpen – en dat deed ze ook door haar programma te maken.

Vandaag is Charro Pyl personal trainer, een auteur van 3 e-boeken, enkele tientallen video’s en wordt ze gevolgd op social media door meer dan 36.000 vrouwen in België en Nederland. Daarnaast hielp haar programma meer dan 5.100 vrouwen om met succes af ​​te vallen.