Hoe Verlies je Gewicht?

Ontdek waarom bepaalde vrouwen moeiteloos kilo’s kwijtraken zonder het jojo-effect te ervaren, terwijl anderen zichzelf uithongeren, eindeloze workouts uitvoeren en nog steeds geen veranderingen opmerken.

Doe mee met mijn gratis afslanktraining en ontdek je jouw “afslank reis”  een vliegende start kan geven en gemotiveerd kunt blijven, ongeacht jouw persoonlijke of professionele verplichtingen.

Sta mij toe om je te helpen bij het bereiken van jouw doelstellingen voor gewichtsverlies, zodat je je beter voelt en terug vol zelfvertrouwen jouw favoriete outfits kan aantrekken – dit op dezelfde wijze waarop ik al meer dan 7000 vrouwen heb geholpen.

Hier zijn enkele van de 7000 resultaten die ik de afgelopen 9 jaar heb helpen bereiken.

Over Charro Pyl:

Voor haar 18 jaar had ze nooit problemen gehad met haar gewicht. Integendeel, ze kon alles eten wat ze wilde maar daar kwam verandering in.

Ongeveer 9 jaar geleden begon ze veel bij te komen door, zoals ze het nu beschrijft, te veel ongezond eten. Plotseling voelde ze zich zo ongelukkig en onzeker dat ze haar lichaam begon te verbergen achter oversized truien en losse kleedjes… Haar zelfvertrouwen was weg en ze had geen energie meer om leuke (en sociale) dingen te doen. Het was een zware en eenzame tijd voor haar.

Op een dag besloot ze daar echt iets aan te doen. Het was in het begin niet gemakkelijk, maar ze wilde niet terug naar oude slechte gewoonten (en de daarbij horende gevoelens). Ze begon regelmatig te trainen en ook op haar voeding te letten (niets al te geks, alleen hier en daar kleine aanpassingen). Om zichzelf te motiveren, deelde ze haar ervaring op social media.

Tot haar verbazing bleken haar resultaten niet onopgemerkt te zijn gebleven. Ze kreeg honderden berichten van vrouwen die haar vroegen hoe ze kon afvallen en of ze hen kon helpen – en dat deed ze ook door haar programma te maken.

Vandaag is Charro Pyl personal trainer, een auteur van 3 e-boeken, enkele tientallen video’s en wordt ze gevolgd op social media door meer dan 39.000 vrouwen in België en Nederland. Daarnaast hielp haar programma meer dan 7000 vrouwen om met succes af ​​te vallen.