Hoe start je vandaag met afvallen?

Gratis webinar begint over:

Dankzij deze training zal je weten:

  1. Hoe te beginnen met afvallen?
  2. Hoe gemotiveerd raken om af te vallen en dit te behouden?
  3. De relatie tussen sporten en afvallen.
  4. 3 dingen die je moet weten over eten en recepten om het jojo-effect te vermijden zonder jezelf uit te hongeren.

Hier zijn enkele van de 6000 resultaten die ik de afgelopen 8 jaar heb helpen bereiken.

Heb je je ooit afgevraagd waarom sommige vrouwen gemakkelijk en zonder jojo-effect afvallen en waarom sommige vrouwen zichzelf uithongeren, talloze workouts doen en geen resultaat behalen?

Waarom kunnen sommige vrouwen zich eindelijk goed voelen en hun zelfvertrouwen terugkrijgen, zodat ze hun favoriete kleding weer kunnen dragen, terwijl sommige vastzitten op hetzelfde gewicht?

Een van de belangrijkste factoren bij het afvallen is een calorietekort, wat simpelweg betekent dat je meer calorieën verbrandt dan je nodig hebt.

En het belangrijkste om dit te bereiken is om te veranderen wat en hoeveel je eet. Niet drastisch, en niet met rare ingrediënten of bizarre dieetvoeding, maar gewoon een klein beetje zodat je het makkelijk kan starten én onderhouden.

Dus heb je geen tijd om veel tijd in de keuken door te brengen of heb je geen zin om 7 dagen per week te sporten om fit te worden, schrijf je dan nu in voor mijn gratis online training “Hoe start je vandaag met afvallen”, gebaseerd op het succesvol helpen van 6000 vrouwen om ongewenste kg te verliezen.

Over Charro Pyl:

Voor haar 18 jaar had ze nooit problemen gehad met haar gewicht. Integendeel, ze kon alles eten wat ze wilde maar daar kwam verandering in.

Ongeveer 8 jaar geleden begon ze veel bij te komen door, zoals ze het nu beschrijft, te veel ongezond eten. Plotseling voelde ze zich zo ongelukkig en onzeker dat ze haar lichaam begon te verbergen achter oversized truien en losse kleedjes… Haar zelfvertrouwen was weg en ze had geen energie meer om leuke (en sociale) dingen te doen. Het was een zware en eenzame tijd voor haar.

Op een dag besloot ze daar echt iets aan te doen. Het was in het begin niet gemakkelijk, maar ze wilde niet terug naar oude slechte gewoonten (en de daarbij horende gevoelens). Ze begon regelmatig te trainen en ook op haar voeding te letten (niets al te geks, alleen hier en daar kleine aanpassingen). Om zichzelf te motiveren, deelde ze haar ervaring op social media.

Tot haar verbazing bleken haar resultaten niet onopgemerkt te zijn gebleven. Ze kreeg honderden berichten van vrouwen die haar vroegen hoe ze kon afvallen en of ze hen kon helpen – en dat deed ze ook door haar programma te maken.

Vandaag is Charro Pyl personal trainer, een auteur van 3 e-boeken, enkele tientallen video’s en wordt ze gevolgd op social media door meer dan 36.000 vrouwen in België en Nederland. Daarnaast hielp haar programma meer dan 5.100 vrouwen om met succes af ​​te vallen.