Gefeliciteerd… Je bent ingeschreven voor de training!
Ik stuur je een herinneringsbericht voordat het begint, dus controleer je e-mail (ook jouw spam of promoties) als je het niet kunt vinden.

Denk je er serieus over na om af te vallen?
Bekijk mijn speciaal voorstel voor jou en geef jezelf de beste kans op succes.

Deze maand nog 8 van de 30 plaatsen beschikbaar met
30% KORTING om eindelijk af te vallen in 2024.

(30% KORTING is geldig op ALLE maanden van het geselecteerde plan)

Kies jouw plan nu:

3 maanden coaching:

€105

€149

per maand

Bespaar 30%

6 maanden coaching:

€69

€99

per maand

Bespaar 30%

12 maanden coaching:

€55

€79

per maand

Bespaar 30%

Maak kennis met ons bewezen en allesomvattend programma dat voeding, workout-en mindset begeleiding bevat waardoor je in 2024

Je zal afvallen

Verlies maandelijks 2-5kg ongeacht je leeftijd, lichaamsbouw en levensstijl. Denk aan een fulltime baan of een druk gezinsleven. Resultaten gegarandeerd!

Je je beter zal voelen

Verbeter jouw lichamelijke en geestelijke gezondheid (zelfvertrouwen) door een gezonde levensstijl aan te leren en dit zonder honger te lijden.

Je terug je favoriete kleding kan dragen

Trek je favoriete kleding weer aan, voel je goed in je vel en wees fier op je mooie vrouwelijke rondingen! Je zelfvertrouwen zal zich weerspiegelen naar alle andere gebieden in je leven.

Wat als afvallen niet moeilijk hoeft te zijn?

Ooit van outfit veranderd omdat je je onzeker voelde? Continu in de spiegel kijken en dingen vinden die je zou willen veranderen? Heb je al 101 diëten geprobeerd zonder succes?

Wel, dan voel je je exact zoals elke andere vrouw die probeert af te vallen en fit te worden maar niet het exacte resultaat krijgt dat ze wilt…

Je voelt je verloren, langzaam maar zeker verdwijnt de hoop of hij is al volledig verdwenen en het ergste van alles… Je stopt met proberen omdat “zo’n dieet toch nooit werkt”, klinkt bekend?

Kijk, ik weet precies wat je doormaakt, ik heb het zelf ook meegemaakt. In feite hebben velen van ons dat proces al doorlopen en velen zullen er nog volgen. Maar het goede nieuws is… Het hoeft helemaal niet zo te zijn voor jou! Klinkt bijna te goed om waar te zijn denk je dan?

De waarheid is dat fit worden en je droom lichaam krijgen zeer simpel is als je de juiste stappen onderneemt. Wat niet betekent dat je er niets voor moet doen! Alles dat het waard is, vraagt een beetje inspanning in het leven!

Het Fit By Charro Online Programma is een doeltreffend en gemakkelijk te volgen programma, gebaseerd op 8 jaar ervaring in het helpen van meer dan 7000 vrouwen om succesvol af te vallen.

Heb jij een druk dagelijks leven? een fulltime job of een gezin? Heb jij geen tijd om elke dag 101 potjes te koken en je naar de fitness te slepen? Dan is dit programma iets voor jou!

Daarnaast draait het bij Fit By Charro ook om een levensstijl aanleren zodat we onze behaalde resultaten ook effectief kunnen behouden en niet steeds in oude, slechte gewoonten hervallen.

Ik hielp de voorbije 8 jaar al meer dan 7000 vrouwen, ongeacht hun leeftijd, gebrek aan tijd en lichamelijke toestand (denk aan blessures of postpartum) om tot zelfs 27kg af te vallen binnen de 3 maanden.

Alle resultaten die je hier ziet zijn behaald op 12 weken tijd.

Wat kan je juist van het Fit By Charro online programma verwachten?

1. Toegang tot mij als jouw persoonlijke online coach

  • Vraag me iets via onze 1 op 1 chat wanneer je hulp nodig hebt of vastloopt.
  • 1 x week een check up moment via ons “Tracking Sheet” platform waar ik je persoonlijk begeleid.
  • Met deze persoonlijke aanpak kan ik je bijsturen en ervoor zorgen dat je zeker resultaat boekt!

2. Hoe te beginnen?

  • Correct jouw doelen stellen zodat je ook effectief je droomlichaam zal behalen.
  • Hoe je motivatie & wilskracht irrelevant maakt en nooit terug in oude gewoontes hervalt.
  • 11 extra tips om een “Winnaars Mentaliteit” te krijgen.

3. Hoe gemotiveerd te blijven?

  • Hoe verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen acties en zo eindelijk je leven in handen neemt.
  • Onze “Tracking Sheet” die ervoor zorgt dat je gefocust en op het juiste pad blijft.
  • De juiste “Succes Omgeving” creëren en de 3 belangrijke redenen van mislukking vermijden.

4. Een compleet voedingsschema

  • Eenvoudig en compleet maaltijdplan voor ontbijt, lunch en diner.
  • Meer dan 100 voorbeeldrecepten zodat je geen energie hoeft te verspillen aan het nadenken over wat je moet eten met, inclusief een volledige lijst met “Do’s & Don’ts” van alle voedingsmiddelen en dranken.
  • Vegetarische opties – intoleranties en allergieën zijn ook geen probleem.

5. Een compleet trainingsplan

  • Toegang tot onze workout app met trainingen & uitdagingen die specifiek ontworpen zijn om jouw vetverlies en vormbehoud te maximaliseren.
  • Meer dan 50 verschillende workouts die niet langer dan 30 minuten duren, 3 keer per week, zodat je je niet zult vervelen en ermee ophoudt.
  • Video-instructies zodat je elke oefening gemakkelijk zelf kunt doen, thuis of in de fitness, ongeacht je huidige niveau.

6. Privé Facebook-groep

  • Toegang tot mijn besloten Facebook-groep waar je de hele gemeenschap van vrouwen kunt leren kennen die precies doen wat jij doet – werken aan een gezond en een fit lichaam. Je kunt rekenen op hun vriendschap, energie en steun.

Dat is niet alles!

Krijg 3 extra bonussen:

Bonus #1: “Overwin Uitstelgedrag” Videotraining + Ebook (waarde: 49,99 euro)

Het is vaak moeilijk om die eerste stap te zetten, vele van ons hebben vaak te kampen met uitstelgedrag. Alle begin is moeilijk. Hier zal je leren hoe je je doelen kan stellen en hoe je er effectief aan kan beginnen.

Bonus #2: Mealspiration – 110 extra maaltijdideeën (waarde 19,99 euro)

Naast al onze recepten krijg je ook nog eens deze lijst van maaltijd ideeën, zodat je altijd inspiratie hebt.

Bonus #3: De FBC Weekplanner (waarde 19,99 euro)

Het hebben van een To Do lijst kan je helpen om georganiseerd te zijn, maar we hebben een goede planning nodig om onze focus te behouden en te bereiken wat we willen. Deze weekplanner helpt je dus met je maaltijden (d.w.z. boodschappenlijstjes) of trainingen, maar het belangrijkste is dat het je helpt om zo snel jouw doel te behalen.

Om samen te vatten:

Dankzij het Fit By Charro Online programma…

… Zal je in 2024 op een snelle en gezonde manier afvallen, zoals ik en al meer dan 7000 vrouwen de afgelopen 8 jaar hebben gedaan.

Ik geloof dat je dankzij dit programma eindelijk zult afvallen, je beter zult voelen en je zelfvertrouwen zult vergroten, zodat je je eindelijk goed in je vel kunt voelen en kunt dragen wat je maar wilt.

Voor welke vrouw is dit programma? Wie zal er het meest van profiteren?

  • Het is voor vrouwen tussen de 20 en 65 jaar.
  • Het is voor vrouwen die klaar zijn om hun leven in handen te nemen en die bereid zijn er voor te gaan.
  • Het is voor vrouwen die niet veel tijd hebben door hun persoonlijke of professionele verplichtingen.
  • Het is voor vrouwen die het in het verleden meerdere keren hebben geprobeerd maar zonder succes.
  • Het is voor vrouwen die eindelijk terug hun favoriete kleding willen aantrekken.
  • Het is voor vrouwen die hun mooie rondingen willen laten uitspreken.
  • Het is voor vrouwen die op een gezonde maar snelle overtollige kilo’s willen verliezen.
  • Het is voor vrouwen die niet meerdere uren per week willen investeren in een persoonlijke coach (vaak tot 60 euro per uur!)

Wat krijg je en hoe verschilt het van andere programma’s?

Dit programma is in essentie een “kennispil”, waardoor je veel tijd en moeite zal besparen!

1. Je krijgt toegang tot een platform met videos, pdfs, een speciaal door ons ontworpen opvolgsysteem. Het is dezelfde kennis die meer dan 7000 vrouwen heeft geholpen om met succes af te vallen (waarde van €149).

2. Je krijgt een compleet maaltijdplan, met 100+ verschillende recepten (zonder bizarre ingrediënten, je kunt ze allemaal in de plaatselijke winkel vinden) ter waarde van €199.

3. Je krijgt toegang tot onze workout app en een compleet trainingsplan met 50 verschillende workouts (slechts 30 minuten elk, 3 keer per week), die je vanuit het comfort van je eigen huis (of fitness) kan doen ter waarde van €149.

4. Je krijgt toegang tot een persoonlijke online coach (mijzelf), die al je vragen beantwoordt, wanneer je maar wilt. Zoals je weet, kan het inhuren van zo iemand erg duur zijn, zeker voor een periode van 12 weken. Dit heeft minimum een waarde van € 480 (+/- 1 uur per week, aan € 40 per uur).

5. Je krijgt toegang tot mijn private Facebook-groep, waar je vrouwen zoals jij leert kennen die je kunnen steunen wanneer je het nodig hebt. Deze community is onbetaalbaar!

6. Je krijgt van mij 3 bonussen met een totale waarde van €89,97.

7. Je krijgt binnen de 24u toegang tot het online coaching programma en je kunt ermee beginnen wanneer je maar wilt.

En nog een laatste ding…
…Slechts 8/30 vrouwen kunnen deelnemen aan het Fit By Charro programma.

Door mijn eigen betrokkenheid bij het opvolgen van elke vrouw die in het programma zit via ons opvolg systeem of via mijn private groep (vooral in het begin wanneer je wat aanvullende vragen hebt en je wat extra motivatie nodig hebt), is er een limiet aan het maximale aantal inschrijvingen per plan: 10. (3-6 of 12 maanden).

Het feit dat je interesse hebt getoond in mijn gratis online training geeft echter aan dat je serieus overweegt om af te vallen en fit te worden. Ik begrijp het volkomen, aangezien een onfit lichaam heel wat nadelen heeft voor onze gezondheid, om nog maar te zwijgen van de impact die het heeft op hoe we eruit zien en ons voelen.

Daarom heb ik op deze pagina besloten om jou, als eenmalige aanbieding, 30% korting aan te bieden.

Dus als je echt wilt afvallen in 2024, raden we je aan deze pagina aandachtig te lezen en meteen je plan te kiezen met 30% KORTING, want zodra het maximale aantal inschrijvingen is bereikt, sluiten we de mogelijkheid af om je aan te melden met deze enorme korting.

3 maanden coaching:

€105

€149

per maand

Bespaar 30%

6 maanden coaching:

€69

€99

per maand

Bespaar 30%

12 maanden coaching:

€55

€79

per maand

Bespaar 30%

Bekijk wat anderen over het programma zeggen:

Over Charro Pyl:

Voor haar 18 jaar had ze nooit problemen gehad met haar gewicht. Integendeel, ze kon alles eten wat ze wilde maar daar kwam verandering in.

Ongeveer 8 jaar geleden begon ze veel bij te komen door, zoals ze het nu beschrijft, te veel ongezond eten. Plotseling voelde ze zich zo ongelukkig en onzeker dat ze haar lichaam begon te verbergen achter oversized truien en losse kleedjes… Haar zelfvertrouwen was weg en ze had geen energie meer om leuke (en sociale) dingen te doen. Het was een zware en eenzame tijd voor haar.

Op een dag besloot ze daar echt iets aan te doen. Het was in het begin niet gemakkelijk, maar ze wilde niet terug naar oude slechte gewoonten (en de daarbij horende gevoelens). Ze begon regelmatig te trainen en ook op haar voeding te letten (niets al te geks, alleen hier en daar kleine aanpassingen). Om zichzelf te motiveren, deelde ze haar ervaring op social media.

Tot haar verbazing bleken haar resultaten niet onopgemerkt te zijn gebleven. Ze kreeg honderden berichten van vrouwen die haar vroegen hoe ze kon afvallen en of ze hen kon helpen – en dat deed ze ook door haar programma te maken.

Vandaag is Charro Pyl personal trainer, een auteur van 3 e-boeken, enkele tientallen video’s en wordt ze gevolgd op social media door meer dan 36.000 vrouwen in België en Nederland. Daarnaast hielp haar programma meer dan 5.100 vrouwen om met succes af ​​te vallen.

FAQ

Hoeveel vrouwen kunnen deelnemen aan de maart-editie van mijn afslankprogramma?

Vanwege mijn eigen betrokkenheid bij het opvolgen van elke vrouw die deelneemt aan het programma, is het maximale aantal inschrijvingen in maart 10 per plan.

Waarom krijg ik 30% KORTING en zie ik dit speciale voorstel?

Het feit dat je interesse hebt getoond in mijn gratis online training geeft aan dat je er serieus over nadenkt om af te vallen en fit te worden. En ik begrijp je volkomen, aangezien een onfit lichaam het risico op verschillende ziekten verhoogt.Om nog maar te zwijgen over het feit dat het een enorme invloed heeft op hoe we eruit zien en hoe we ons voelen.

Daarom heb ik besloten om je 30% korting te geven.

Houd er echter rekening mee dat dit speciale voorstel voor altijd zal verdwijnen zodra we het maximum aantal inschrijvingen voor de editie van deze maand van mijn afslankprogramma hebben bereikt of zodra je deze pagina sluit.

Hoe dan ook, ongeacht of je nu of later meedoet aan mijn programma, ik zie je bij de gratis training.

Hoelang duren de workouts en hoe vaak moet ik ze doen?

Voor de work outs moet je 3 x week een klein half uurtje rekenen (25-30min). Je hoeft hiervoor niet naar de fitness te gaan!

Ik wil niet dat andere mensen mijn foto’s zien, kan dat?

Wanneer jouw traject is afgelopen vraag ik uitdrukkelijk via e-mail toestemming om je foto’s te mogen gebruiken. Wil je dat niet, dan is dat geen probleem. Het is zeker geen verplichting!

Ik ben vegetariër, is dit een probleem?

Nee, er is ook een vegetarisch voedingsschema (en recepten). Bovendien passen we de voeding aan indien je allergieën/intoleranties zou hebben.

Waarom werkt dit programma beter dan andere?

De meeste programma’s en “diëten” werken niet en zeker niet op langere termijn want je hervalt daarna toch terug in oude gewoontes. De sleutel is een gezonde maar niet TE strenge levensstijl, die je zonder problemen kan volhouden. Dat is exact waar het Fit By Charro voor staat. Het is de reden waarom je zo’n top resultaat behaalt en dat resultaat ook blijft behouden.

Is een gekozen coaching pakket maandelijks opzegbaar?

Wanneer je voor 3, 6 of 12 maanden coaching hebt gekozen, dan kun je dit niet meer tussentijds opzeggen. Zorg dus ervoor dat je het juiste pakket kiest wanneer je start.

Ik moet niet veel afvallen, maar vooral verstevigen en “finetunen”?

Dat lukt zeker! De voeding in combinatie met de work outs gaat zowel voor vetverbranding als spieropbouw zorgen.

Ik heb meer vragen, wat nu?

Je mag ons altijd contacteren via email charro@fitbycharro.com, of via Instagram/Facebook
messenger!